Mini training Prikkelgevoeligheid en over/onder prikkeling

Aanbieding!

25,00 ex. BTW [30,25 incl. BTW]

Beschrijving

Overprikkeling én onderprikkeling op de vijf Intenso gebieden kunnen veel stress geven. Hierdoor kan gedrag zichtbaar worden op een ander gebied dan de stress ervaren wordt.

Zo kan een intellectueel onderprikkeld kind gedrag laten zien op psychomotorisch gebied. Het wordt bijvoorbeeld heel druk, krijgt tics of kan niet meer op zijn beurt wachten. Wanneer enkel gereageerd wordt op het gedrag en niet op de onderprikkeling eronder zal het gedrag alleen maar toenemen.

Een emotioneel overprikkeld kind kan bijvoorbeeld gedrag laten zien op zintuiglijk gebied. Het kind kan ineens geen kleding meer verdragen waar maar iets van een prikkel of naadje aan zit. Dit kind zal niet geholpen zijn met minder prikkels omdat er een heel andere behoefte onder zit.

Om tijdelijk iedereen een kans te geven kennis te maken met de Intenso’s en onze kijk op over- en onderprikkeling, bieden we tijdelijk een minitraining aan voor een super zacht prijsje, namelijk 25 euro excl. BTW. Bijna voor niets!!

Je kunt zo ook kennismaken met ons online leeromgeving zodat je een idee kunt krijgen hoe de andere online trainingen eruit zien en zijn opgebouwd.

In de training krijg je psycho-educatie over de vijf Intenso prikkelgevoeligheden en over onder- en overprikkeling op deze gebieden. De lessen zijn een afwisseling tussen tekst en video’s.