ChillSkillz spel

Leer kinderen op speelse wijze hun Intenso talenten in te zetten om uit hun hoofd en in hun lijf en tot voelen, zijn en ontspanning te komen met het Intenso ChillSkillz spel.

30,00 ex. BTW [30,00 incl. BTW]

Beschrijving

WEGENS VAKANTIE WORDEN BESTELLINGEN VANAF WEEK 35 WEER VERZONDEN.

Het ChillSkillz spel is bedoeld voor talentvolle gevoelige en/of begaafde kinderen om op een speelse wijze te leren hoe ze hun talenten op een fijne manier kunnen prikkelen om tot ontspanning te komen.

Het ChillSkillz spel is onderdeel van de Intenso methode. Deze methode is ontwikkeld om kinderen meer te leren over hun talenten. Ieder mens heeft vijf gebieden waarop je talentvol kunt zijn. Dit betekent dat men op dit gebied prikkeling als fijn eraaart, maar men ook overprikkeld of onderprikkeld kan raken.

Deze onder- en overprikkeling heeft bepaald gedrag tot gevolg. Door inzicht te krijgen in de talenten kan er gekeken worden wat er achter het gedrag van het kind zou kunnen zitten. Op deze manier ontstaat er meer inzicht en meer begrip.
Met de Intenso’s wordt getracht door inzicht te komen tot acceptatie en vooral omarming van jezelf. Want iedereen is precies goed zoals hij of zij is.

Het ChillSkillz spel kan kinderen helpen om van doe-stand via denk-stand en ervaar-stand te gaan naar zijn-stand. Je begint met gekke doe-opdrachten.(Moto) Dan ga je met creatieve denkopdrachten in denk-stand (Denko en Beeldo). Hierna volgen zintuiglijke ervaar-opdrachten om in je lijf te komen.(Zinto) Van daaruit kom je bij de zijns-opdrachten die gericht zijn op emotionele en zelfbeeld ontwikkeling.(Voelo)
Uit het hoofd en in je lijf en leven.

Wil je meer leren over de Intenso materialen en hoe ze te gebruiken zijn? Schrijf je dan in voor de Intenso training die regelmatig gegeven wordt.